Coaching bij seksualiteit

Ongewenste verandering in seksualiteit is een veel voorkomend probleem bij mensen die te maken krijgen met kanker en de behandeling van kanker. Het lijkt logisch dat, als er fysiek en mentaal zoveel met je gebeurt, seksualiteit hierdoor verandert. Toch vinden mensen het vaak moeilijk om over deze problemen te praten of er hulp voor te zoeken.

Bij Phaedra willen je helpen met allerlei soorten problemen die op je pad komen als je te maken krijgt met kanker. Wanneer een ongewenste verandering in seksualiteit speelt, kun je hiervoor in gesprek gaan met Ellen Scherpenisse.
Ellen heeft na haar opleiding tot bekkenfysiotherapeut de HBO opleiding Seksualiteit gevolgd. Zij heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Bij Phaedra is zij werkzaam als coach bij seksualiteitsproblemen. Als je het fijn vindt, kan ook je partner in deze behandeling betrokken worden.

Het is belangrijk dat je weet dat voor ons iedere patiënt uniek is, en een eigen traject volgt. We werken met zorg-op-maat. Dat betekent dat je samen met jouw behandelaar bepaalt welke behandelingen goed zijn voor jou. Je wordt dus niet in een standaard programma geplaatst, met activiteiten die niet relevant zijn. Iedereen heeft een eigen verhaal en eigen klachten. Bij Phaedra is het jouw verhaal, waar we naar luisteren. Jouw verhaal bepaalt wat je nodig hebt en wat wij voor je kunnen doen.