• Over ons

  In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool te Breda voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. Al vrij snel na mijn afstuderen ging ik aan de slag als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Stadspolders in Dordrecht, waar ik uiteindelijk ruim 6 jaar zou blijven werken.

 • Nieuwsbericht Oktober 2019

  Vanaf oktober is er een nieuw gezicht werkzaam bij Phaedra! Bij deze wil ik haar graag aan jullie voorstellen.

 • Open dag, 4 April!

  Op zaterdag 4 april om 10.00 is eindelijk zover! Na ruim anderhalf jaar opbouwen, verbouwen en bergen verzetten wordt Phaedra officieel geopend. We zijn blij en trots om je te kunnen vertellen dat burgemeester Kolff Phaedra zal openen, een hele eer.

 • Ons eerste unieke beweegprogramma!

  Speciaal voor Phaedra ontwierp Aryanne Kolsters “Mind Your Body” – bewegen met meer lichaamsvertrouwen. Een mooie manier om je lichaam, na alles wat er gebeurd is, opnieuw te leren kennen en te waarderen. Een stap dichterbij het actieve leven dat je graag wilt.

 • UITSTEL OPEN DAG WEGENS CORONA

  De afgelopen weken hebben we ons als team regelmatig afgevraagd of we de open dag wel door konden laten gaan. Dit weekend is definitief besloten de open dag van Phaedra, die op zaterdag 4 april zou plaatsvinden, te verzetten.