Over ons

Nieuws Over ons

Over Karlijn

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool te Breda voor de opleiding tot algemeen fysiotherapeut. Al vrij snel na mijn afstuderen ging ik aan de slag als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Stadspolders in Dordrecht, waar ik uiteindelijk ruim 6 jaar zou blijven werken.

In die periode was er veel ruimte voor verdere ontwikkeling. In 2014 heb ik de opleiding tot oedeemtherapeut afgerond aan de Vodder-opleiding te Amsterdam. Om mij nog verder te specialiseren heb ik in 2017 de Master Oncologic Physical Therapy afgerond. Hiermee heb ik mij verder gespecialiseerd in het behandelen van mensen die te maken hebben (gehad) met kanker. Daarnaast heb ik de opleiding Dry Needling Extremiteiten en Dry Needling Wervelkolom afgerond.

In 2019 heb ik de opleiding om kousen te kunnen aanmeten gevolgd - hiermee kan ik als oedeemtherapeut mijn patiënten een bredere behandeling bieden.

In 2018 was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en besloot ik mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Stadspolders stop te zetten. Daarna heb ik bij verschillende praktijken in regio Rotterdam tijdelijke functies vervuld om te ontdekken wat ik wilde gaan doen. Sinds juli 2019 heb ik mijn eigen praktijk in Dubbeldam. Als u vragen heeft mag u altijd contact opnemen. Dit kunt u doen via info@phaedradordrecht.nl of via 06 - 19 65 46 46.

- Karlijn van Wijngaarden MSc.