Phaedra de doorstart

Phaedra de doorstart

Nieuws Phaedra de doorstart

Na het faillissement op 1 februari is er heel veel gebeurd en is het heel snel gegaan. Tijd om een en ander op een rijtje te zetten en duidelijk te maken hoe de zaken er nu voor staan.

Wie zijn de nieuwe eigenaren?

De doorstart van Phaedra is tot stand gekomen middels een samenwerking van Floris Klink, de eigenaar van de Oude School waar Phaedra gevestigd is en de fysiotherapeuten Chris de Jongh (Fysioooo), Erik Havelaar (HNP Fysiotherapie) en Martijn Michielse (Fysique). Wij kennen elkaar vanuit het netwerk Fysio Dordt; 3 ervaren praktijkhouders en we hebben elkaar gevonden in de wens om met Phaedra een doorstart te maken. Omdat wij met name werkzaam zijn in onze eigen praktijken zullen wij maar zeer beperkt aanwezig zijn bij Phaedra. 

Fysiotherapie

De fysiotherapie, de oedeemtherapie en de trainingen zijn gecontinueerd door Ilja en Karlijn. We zijn blij dat Ilja bij Phaedra blijft werken. Karlijn heeft per 1 april Phaedra helaas verlaten. Een deel van haar werkzaamheden zullen worden overgenomen worden door Heike den Blaauwen, zij is oedeemtherapeute. Met Michelle zijn we in gesprek en we hebben de intentie dat ook zij na haar zwangerschapsverlof in mei weer bij Phaedra komt werken.

Aanvullende disciplines 

Naast de fysiotherapie is Phaedra ook bekend van de andere disciplines die zorg leveren rondom de patiënt met kanker. Het is in ieder geval duidelijk dat Bente met Novallin zal blijven werken in de Oude School en daarnaast zal ook Cindy haar werk als schoonheidsspecialiste weer op gaan pakken. Daarnaast zijn we in gesprek met andere partijen als psycholoog, diëtiste en pedicure om die goede zorg te kunnen continueren.

Aanweigheid en Bereikbaarheid

Op dit moment zijn we op onderstaande dagen en tijden aanwezig voor fysiotherapie;

Maandag tot 12.00 uur 
Dinsdag van 8.00-17.00 uur,
Woensdag van 8.00-17.00 uur 
Donderdag 8.00-17.00 uur 
Vrijdag van 8.00-12.00 uur

De schoonheidsspecialist is er op donderdag en vrijdag. Novalinn is op dinsdag tot en met vrijdag aanwezig en op afspraak.

Helaas hebben we problemen gehad met het overnemen van het telefoonnummer van Phaedra. Daarom zijn we niet meer bereikbaar op het oude nummer, maar op 078-6511395, het nummer van Fysique. Daarnaast zijn we nog wel gewoon bereikbaar via info@phaedradordecht.nl

We hopen hiermee wat duidelijkheid te hebben gegeven over hoe het er nu voor staat met Phaedra. Er zijn mooie plannen om Phaedra weer op te bouwen en uit te breiden en zodra daar meer over te melden is zullen wij weer van ons laten horen.

Groeten Chris, Erik en Martijn.