ReAttach

Na de behandelingen tegen kanker, kunnen de negatieve ervaringen uit deze periode grote invloed hebben op hoe je je voelt. Vaak uit zich dit in vermoeidheid, een slechte concentratie, irritatie en overprikkeling. Bij Phaedra heeft Ilja Plaisier, ook werkzaam als oncologiefysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut zich gespecialiseerd in deze klachten. Zij volgde een opleiding tot ReAttach therapeut, en behandeld nu veel mensen die na de behandelingen langdurige klachten houden. 

ReAttach is een kortdurende, prettige therapie die zich richt op de prikkelverwerking. Met lichte aanrakingen, oefeningen en kleine gesprekken zal de therapeut je helpen om situaties die vaak moeilijk voor je zijn beter aan te kunnen.
Na de behandelingen voelen mensen zich rustiger, slapen zij beter en kunnen ze zich in moeilijke situaties beter staande houden. Door de directheid en de ontspanning van de therapie, is er meestal direct na de behandeling een gevoel van 'ruimte in je hoofd'. Er ontstaat rust, ruimte en overzicht.

Ben je benieuwd of ReAttach jou kan helpen? Mail dan naar ilja@phaedradordrecht.nl