Schoonheidssalon

Juist tijdens de behandelperiode tegen kanker en in de periode daarna, heb je vaak behoefte aan een moment van ontspanning en extra verzorging. Gun jezelf dit moment! Niet alleen omdat het fijn is om je te laten verzorgen met bijvoorbeeld een ontspannende massage, maar ook omdat de huid tijdens deze periode extra aandacht nodig heeft. De huid kan aangedaan zijn door de medicijnen, maar ook door stress en spanning. De producten die je altijd gebruikte, zijn misschien niet wat jouw huid nu nodig heeft.

In de schoonheidssalon van Phaedra werken Cindy en Kim, onze schoonheidsspecialistes die zich hebben gespecialiseerd in het behandelen van de huid die aangedaan is door gebruik van zware medicijnen. Zij werken onder andere met de producten van IK Medikal, die speciaal ontwikkeld zijn voor het behandelen van de huid tijdens en na de periode van chemotherapie. Niet alle producten zijn hier namelijk geschikt voor! In het opleidingsinstituut van IK Scincare hebben zij een opleiding gevolgd om mensen die te maken hebben met kanker de juiste behandeling te kunnen bieden op het juiste moment.

Natuurlijk is onze schoonheidssalon ook een goede keuze voor mensen die geen chemotherapie hebben ondergaan, maar wel graag behandeld willen worden door een professional die weet wat kanker met je doet. Je huid kan namelijk ook verandert zijn door andere behandelingen dan chemotherapie. Hormoontherapie, radiotherapie, spanning of een veranderd slaappatroon of voedingspatroon kunnen ook grote invloed hebben op de kwaliteit en eigenschappen van je huid.

Bij Phaedra kun je terecht voor een advies gesprek met onze schoonheidsspecialist. Zij kan je inzicht geven in wat je huid nodig heeft, adviseren over de producten en indien gewenst een behandeling voorstellen.

Het is belangrijk dat je weet dat voor ons iedere patiënt uniek is, en een eigen traject volgt. We werken met zorg-op-maat. Dat betekent dat je samen met jouw behandelaar bepaalt welke behandelingen goed zijn voor jou. Je wordt dus niet in een standaard programma geplaatst, met activiteiten die niet relevant zijn. Iedereen is uniek, met een eigen verhaal en eigen klachten. Bij Phaedra is het jouw verhaal, waar we naar luisteren. Jouw verhaal bepaalt wat je nodig hebt en wat wij voor je kunnen doen.