Schoonheidssalon

Juist tijdens de behandelperiode tegen kanker en in de periode daarna, heb je vaak behoefte aan een moment van ontspanning en extra verzorging. Gun jezelf dit moment! Niet alleen omdat het fijn is om je te laten verzorgen met bijvoorbeeld een ontspannende massage, maar ook omdat de huid tijdens deze periode extra aandacht nodig heeft. De huid kan aangedaan zijn door de medicijnen, maar ook door stress en spanning. De producten die je altijd gebruikte, zijn misschien niet wat jouw huid nu nodig heeft.

In de schoonheidssalon van Phaedra werkt Cindy, onze schoonheidsspecialiste. Cindy heeft zich bij het opleidingsinstituut van IK-skincare gespecialiseerd in het behandelen van de huid die aangedaan is door gebruik van zware medicijnen. Zij werkt onder andere met de producten van IK Medikal en Jennifer Young, die speciaal ontwikkeld zijn voor het behandelen van de huid tijdens en na de periode van chemotherapie. Niet alle producten zijn hier namelijk geschikt voor!
Naast deze specialistische behandelingen kun je natuurlijk ook terecht voor ontharen, het kleuren en stylen van wimpers en wenkbrauwen en de meest uitgebreide ontspanningsbehandelingen. 

Behandelingen en tarieven
Tijdens en kort na chemotherapie
Medical Treatment                  60 min.        €59,95
Beoordeling van de huid, dubbele 
reiniging, gezichtsmassage, gezichts-
masker, dagverzorging

Medical Treatment Deluxe       90 min.        €89,95
Beoordeling van de huid, dubbele 
reiniging, gezichtsmassage, gezichts-
masker, dagverzorging met oog-
verzorging, handmassage
met nagelmasker, voetmassage.

Medikal Express                       30 min.      €29,95
Reiniging, gezichtsmassage, dag-
verzorging
Wenkbrauwen Henna                                 €25,00

Behandelingen Algemeen
Basic Treatment                      60 min.       €59,95
Beoordeling van de huid, dubbele reiniging,
gezichtsmassage, gezichtsmasker, dagverzorging

Treatment Deluxe                    90 min.       €89,95
Beoordeling van de huid, dubbele 
reiniging, gezichtsmassage, gezichts-
masker, dagverzorging met oog-
verzorging, handmassage
met nagelmasker, voetmassage.

Ontharen wax
Bovenlip              €10,00
Kin + bovenlip     €15,00
Bakkebaarden    €10,00

Wenkbrauwen en wimpers
Wenkbrauwen verven                   €14,00
Wenkbrauwen epileren                 €12,50
Wenkbrauwen verven + epileren €25,00
Wimpers verven                              €14,00                       

Natuurlijk is onze schoonheidssalon ook een goede keuze voor mensen die geen chemotherapie hebben ondergaan, maar wel graag behandeld willen worden door een professional die weet wat kanker met je doet. Je huid kan namelijk ook verandert zijn door andere behandelingen dan chemotherapie. Hormoontherapie, radiotherapie, spanning of een veranderd slaappatroon of voedingspatroon kunnen ook grote invloed hebben op de kwaliteit en eigenschappen van je huid.

Bij Phaedra kun je terecht voor een advies gesprek met onze schoonheidsspecialist. Zij kan je inzicht geven in wat je huid nodig heeft, adviseren over de producten en indien gewenst een behandeling voorstellen.

Het is belangrijk dat je weet dat voor ons iedere patiënt uniek is, en een eigen traject volgt. We werken met zorg-op-maat. Dat betekent dat je samen met jouw behandelaar bepaalt welke behandelingen goed zijn voor jou. Je wordt dus niet in een standaard programma geplaatst, met activiteiten die niet relevant zijn. Iedereen is uniek, met een eigen verhaal en eigen klachten. Bij Phaedra is het jouw verhaal, waar we naar luisteren. Jouw verhaal bepaalt wat je nodig hebt en wat wij voor je kunnen doen.