Team

Michelle Verseveld

Michelle Verseveld

Michelle begon haar loopbaan als fysiotherapeut in 2010 in de eerste lijn. Zij specialiseerde zich direct in de oncologie en oedeem. In 2015 rondde zij de masteropleiding oncologiefysiotherapie en de opleiding tot oedeemfysiotherapeut af. Naast haar werkzaamheden in de praktijk is ze betrokken bij wetenschappelijk onderzoek en de beroepsvereniging van oedeem- en oncologiefysiotherapeuten. Bij Phaedra zal ze mensen begeleiden die te maken hebben met kanker als oncologie en oedeemfysiotherapeut.

“Als ik droom over de ideale zorg voor de oncologische patiënt dan is dat zoals Phaedra eruit ziet. Samenwerken met verschillende professionals om als een team om de patiënt heen te staan.” 

Cindy Mabrouki

Cindy Mabrouki

Cindy Mabrouki

Cindy is al 20 jaar werkzaam in de beautybranche. In 2002 begon ze als kapster en daarna is ze bij een parfumerie gaan werken. Daar heeft ze verschillende trainingen in huidzorg gevolgd. Vorig jaar heeft Cindy haar opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. De afgelopen maanden heeft zij zich gespecialiseerd in huidzorg bij kanker. Cindy werkt bij Phaedra als schoonheidsspecialiste en in de winkel.

“Op mijn 31e heb ik als jonge moeder helaas borstkanker gekregen. Ik heb een intensief behandeltraject met goed resultaat gevolgd. Met het werk bij Phaedra kan ik mensen een stukje ontspanning en verzorging bieden in een moeilijke periode. Ik vind het erg mooi dat ik de kans heb gekregen om dit werk te gaan doen.”

Bente de Ridder

Bente de Ridder

Bente de Ridder

Bente opende in december haar eigen onderneming Novalinn. Vrouwen kunnen bij haar terecht voor borstprothesen en protheselingerie. Met de komst van Novalinn is het aanbod in De Oude School nog completer. Bente is van origine doktersassistente, zij rondde vorig jaar deze opleiding af. 

“Al vanaf jonge leeftijd speelt kanker een grote rol in mijn gezin. Ik heb veel gezien, en meegemaakt wat de gevolgen zijn van de behandelingen. Nu ik ouder ben, heb ik besloten deze ervaringen te gebruiken in mijn professionele ontwikkeling. Op deze manier gebruik ik dit om iets moois en positiefs te creëren voor mensen met kanker.”

Aryanne Kolsters – van Spijk

Aryanne Kolsters – van Spijk

Aryanne Kolsters – van Spijk

Aryanne is bekkenfysiotherapeut en coach/trainer. Zij deed na haar opleiding tot fysiotherapeut veel ervaring op in de multidisciplinaire revalidatie. Na het volgen van de Master Bekkenfysiotherapie werkte zij jarenlang in een gespecialiseerd bekkencentrum. In deze periode volgde zij scholing op het gebied van chronische pijn, fascia en dry needling. Bij Phaedra zal Aryanne de bekkenfysiotherapeutische zorg op zich nemen. Daarnaast zal zij een aantal vernieuwende activiteiten gaan begeleiden! Kijk hiervoor bij Activiteiten (link).

Ik vind het heel fijn om mijn expertise op het bekken- en bekkenbodemgebied met alle fysieke, mentale en emotionele impact binnen Phaedra in te kunnen zetten met een team van goede professionals om me heen. Omdat ik geloof dat we samen altijd meer bereiken en nog beter maatwerk kunnen leveren!”

Ilja Plaisier

Ilja Plaisier

Ilja Plaisier

Ilja begon haar studieloopbaan met een sportopleiding bij het CIOS en volgde daarna de opleiding tot fysiotherapeut. Als fysiotherapeut specialiseerde zij zich in oedeemtherapie en rondde in 2018 de Masteropleiding oncologiefysiotherapie af. Bij Phaedra zal zij mensen die te maken hebben met kanker begeleiden als oncologiefysiotherapeut en als oedeemtherapeut. Daarnaast zal ze ook een deel van de adviesgesprekken voeren en mensen begeleiden in hun hulpvraag bij Phaedra.

“Door ervaring in mijn persoonlijke omgeving, weet ik wat een meerwaarde fysiotherapie kan zijn voor mensen met kanker. Deze ervaringen hebben mij gevormd tot de persoon en therapeut die ik nu ben. Daarom voel ik mij bij Phaedra volledig op mijn plek.”

Heike den Blaauwen

Ilja Plaisier

Heike den Blaauwen

Heike begon haar loopbaan in de revalidatie. Ze specialiseerde zich tot oedeemtherapeut in 2021 en is gestart met de master tot oncologiefysiotherapeut.
Naast haar werkzaamheden binnen Pheadra werkt zij ook nog in een revalidatiecentrum voor ouderen.
Bij Pheadra zal zij mensen begeleiden die te maken hebben kanker als oedeemtherapeut.

"Al vanaf de start van mijn baan als fysiotherapeut vind ik het fijn om mensen te kunnen begeleiden in hun behandeling of na hun behandeling tegen kanker. Bij Pheadra kan ik dit doen samen met mijn gespecialiseerde collega’s."

Carolien vd Berg

Ilja Plaisier

Carolien werkt sinds 2017 als fysiotherapeut in Hendrik-Ido-Ambacht en heeft in 2021 haar masteropleiding tot oncologiefysiotherapeut afgerond. Ook is zij oedeemfysiotherapeut sinds 2019 en is in 2022 gestart bij Phaedra voor het begeleiden van patiënten binnen haar specialismes. Carolien is tevens betrokken bij verschillende oncologienetwerken in de regio en is werkzaam voor de beroepsvereniging voor oedeem- en oncologiefysiotherapeuten. 

“In een specialistisch team werken om de patiënt te voorzien van de gewenste zorg in een levensveranderende situatie, dat is wat ik bij Phaedra wil doen. Ik geloof dat dit de toekomst van de zorg mag zijn, wat gaaf om dat te combineren met zorg die juist nu zo hard nodig is.”

Kim Bouwmeester

Kim Bouwmeester

Mijn naam is Kim Bouwmeester, ik ben inmiddels alweer 12 jaar werkzaam als dietist.
Mijn aandachtsgebieden zijn o.a. ondervoeding (en risico op ondervoeding), oncologie en COPD. Maar hulpvragen m.b.t. maag-darmklachten en slikproblematiek danwel sondevoeding zijn ook welkom. Ik denk graag in mogelijkheden, bekijk wie ik tegenover me heb en hoe we samen een bepaald doel kunnen bereiken. Denk hierbij aan: Hoe zorg ik ervoor dat ik niet verder afval? Hoe krijg ik genoeg voeding naar binnen nu ik last heb van verminderde eetlust en/of smaakverandering? Hoe weet ik hoeveel en welke voeding mijn lichaam nodig heeft na herstel van een behandeling of een operatie? Enz. Merkt u ongewenst gewichtsverlies op of verminderde eetlust? Vraag dan gerust eens wat de mogelijkheden zijn! Ik ben op de dinsdagmiddag aanwezig in Phaedra.