Verzorgingsproducten

Er zijn in de afgelopen jaren heel erg veel mooie producten ontwikkeld die mensen met kanker kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld verzorgingsproducten voor je huid, haar(werk) en gezicht. Maar ook accessoires om je hoofdhuid te beschermen en te bedekken, en om ervoor te zorgen dat je gezicht kleur en expressie behoudt.
Bij Phaedra hebben we een winkel, waar we een uitgebreid assortiment van verschillende specialistische producten aanbieden. Zo verkopen we mutsjes van Christine Headwear en andere merken, verzorgingsproducten, cosmetica en spullen die kunnen helpen in het herstel na de behandelingen. We hebben verschillende merken en verschillende prijsklassen.

Ons hele assortiment is inmiddels in heel Nederland te koop via onze webshop www.allesbijkanker.nl

Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze schoonheidsspecialiste Cindy Mabrouki. Zij kan je vertellen welke producten geschikt zijn voor jouw huid en nagels en je adviseren over cosmetica. 

Twijfel je over welk mutsje mooi bij jou zal staan? Maak dan een pasafspraak. Dan kun je samen met Cindy of Karlijn onze collectie mutsjes passen om te ontdekken welke kleur of model bij jou het mooist staat. We hebben altijd een grote hoeveelheid verschillende mutsjes op voorraad. 

Wil je graag iemand een hart onder de riem steken? Dan kun je iemand verrassen met een mooi, passend cadeau uit onze winkel. Daarnaast kun je iemand ook een verwenbehandeling kado geven! Zoals een uitgebreide gezichtsbehandeling, een ontspanningsmassage of een manicure.