Verzorgingsproducten

Er zijn in de afgelopen jaren heel erg veel mooie producten ontwikkeld die mensen met kanker kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld verzorgingsproducten voor je huid, haar(werk) en gezicht. Maar ook accessoires om je hoofdhuid te beschermen en te bedekken, en om ervoor te zorgen dat je gezicht kleur en expressie behoudt. Bij Phaedra verkopen we bijvoorbeeld zelfgemaakte mutsjes en tulbanden en sieraden die speciaal voor ons gemaakt zijn om bij deze mutsjes te kunnen dragen. Wanneer je graag iets gemaakt wilt hebben bij die ene mooie jas, of voor een bepaalde gelegenheid, zullen we bij Phaedra de tijd nemen om samen met jou iets moois te kiezen en een uniek stuk voor je te maken.

Wat we allemaal verkopen om je lichaam de juiste verzorging te bieden, is teveel om op te noemen. Uiteraard verkopen we in onze winkel, naast heel veel andere producten, de verzorgingslijn van IK Medikal. Deze is speciaal ontwikkeld voor de huid die aangedaan is door heftig of langdurig medicijngebruik. Daarnaast zijn er producten om het verlies van wimpers en wenkbrauwen te compenseren, om je nagels te verzorgen, speciale zeep voor na een klierdissectie, en nog veel meer. Kom eens bij ons langs. We zijn altijd bereid u vrijblijvend advies te geven, hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Stap eens binnen en neem een kijkje in onze winkel!

Wil je graag iemand een hart onder de riem steken? Dan kun je iemand verrassen met een mooi, passend cadeau uit onze winkel. Bijvoorbeeld een mooie tulband met bijpassende oorbellen, een speciale gezichtscreme of die lekkere bodylotion die juist in deze periode heel geschikt is. Je kunt er ook voor kiezen een kadobon te geven, zodat jouw dierbare zelf iets kan uitkiezen.
Daarnaast kun je iemand ook een verwenbehandeling kado geven! Zoals een uitgebreide gezichtsbehandeling, een ontspanningsmassage of een manicure. Vraag aan onze medewerkers wat de mogelijkheden zijn. Wij denken graag met je mee om een passend geschenk te vinden!