Vrijblijvend, kosteloos adviesgesprek

Om je op een makkelijke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met Phaedra, bieden we je de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een vrijblijvend, kosteloos adviesgesprek. In dit gesprek brengt een van de zorgverleners van Phaedra samen met jou in kaart wat jouw situatie is. We kijken hierbij naar je medische achtergrond en naar de problemen die er spelen of die je nog verwacht. Daarna bekijken jullie samen wat Phaedra in deze periode voor je zou kunnen betekenen en hoe dit praktisch vorm zou kunnen krijgen.

Na dit gesprek is het voor jou helder welke ondersteuning er binnen Phaedra voor jou is en heb je duidelijkheid over praktische zaken. Dit gesprek zal ongeveer 45 minuten duren. Je hoeft er niet voor te betalen en je bent zeker niet verplicht een van onze diensten of producten af te nemen. Het is puur zodat jij weet wat we voor je kunnen doen.

Tijdens het adviesgesprek worden geen metingen of lichamelijk onderzoek gedaan. Het is dus niet vervangend voor een officiële intake bij een van onze zorgverleners!

Het is belangrijk dat je weet dat voor ons iedere patiënt uniek is, en een eigen traject volgt. We werken met zorg-op-maat. Dat betekent dat je samen met jouw behandelaar bepaalt welke behandelingen goed zijn voor jou. Je wordt dus niet in een standaard programma geplaatst, met activiteiten die niet relevant zijn. Iedereen heeft een eigen verhaal en eigen klachten. Bij Phaedra is het jouw verhaal, waar we naar luisteren. Jouw verhaal bepaalt wat je nodig hebt en wat wij voor je kunnen doen.

De adviseur die met jou het adviesgesprek voert, blijft voor jou altijd bereikbaar voor vragen – een soort persoonlijk aanspreekpunt binnen Phaedra. Bij deze adviseur kun je altijd terecht met vragen, deze zullen binnen 24 uur beantwoord worden. Daarnaast zal hij of zij ervoor zorgen dat jouw zorgtraject soepel verloopt en je helpen als er dingen veranderen of anders gaan dan je had verwacht.